Bejelentkezés / Regisztráció
Kedvezmények a Praktiker szegedi áruházában
2017. január 16.

Minden hétvégén kedvezménnyel várja a Praktiker szegedi áruháza!

 Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy 2017-ben a 10%-os partnercéges kedvezményprogram keretén belül, az alábbi napokon tudnak áruházainkban kedvezményesen vásárolni:

 Minden csütörtök, péntek, szombat, vasárnap.
Szeretettel várjuk Önöket áruházunkban!

Üdvözlettel:
Hegedűs László
Áruházvezető

Szeretettel várjuk Önöket áruházainkban!
A 10% kedvezmény nem vonatkozik az élelmiszerre, a kiárusításban szereplő, illetve az akciós termékekre.

A Praktiker szegedi áruháza már 2009-ben csatlakozott az egyetemi dolgozói kedvezményrendszerhez, ami azt jelenti, hogy az SZTE dolgozói kedvezményesen vásárolhatnak a Budapesti út 3. szám alatt.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Praktiker szegedi áruházában a 2014/2015-ös tanév második szemeszterétől a kedvezményes vásárlási napok száma jelentősen bővült: ebben a félévben is az egyetemi dolgozók már nem csupán a kijelölt kedvezményes hétvégéken, hanem minden csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap is 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak az áruházban! A kedvezmény csak a szegedi Praktiker áruházban érvényes minden termékre, az alábbiak szerint:

A 10% kedvezmény nem vonatkozik az élelmiszerekre, az akciós termékekre, illetve a kiárusításos termékként megjelölt leárazott termékekre. A Praktiker akciós terméknek tekinti valamennyi országos, regionális vagy tematikus kiadványában (katalógus, szórólap), Praktiker országos vagy áruházi weboldalán szereplő hirdetésben, Praktiker (pl. elektronikus) dm-levélben közzétett vagy egyéb akcióban (pl. „Most vegye”, termékváltási vagy termék bevezetési akció) szereplő valamennyi termékét. 

A kedvezményt csak a SZTE dolgozói vehetik igénybe, ha fizetés előtt a pénztárosnak felmutatják érvényes egyetemi azonosító kártyájukat. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődhet a szegedi áruházban.

Cím: Szeged, Budapesti út 3.

Nyitvatartás: H-Szo: 7:30 - 20:30

Tel.: 40-23-23-23

 

Keresés szűkítése
Dolgozói-hallgatói elfogadóhely
Kategória alapján